Ce este un afrodisiac

Ce este un afrodisiac natural? Ce efect are un afrodisiac femei? Cum aleg un afrodiziac excelent?

Iata doar cateva dintre intrebarile la care vei gasi raspunsuri pe acest site. Plus oferta variata de produse cu efect afrodisiac. Alege acum un afrodisiac natural. Afrodiziac sub forma de picaturi, capsule concentrate sau creme excitante. Ofera partenerei un afrodisiac femei si bucurati-va de cele mai fierbinti nopti traite pana acum!

Ce este un afrodisiac natural?
Inca din antichitate se mentioneaza despre produse cu efect afrodisiac, in scrierile lui Hipocrat. De asemeni, despre imparateasa Livia, sotia lui Octavian Augustus. Se spune ca amesteca praf afrodisiac natural in bautura sau mancarea anumitor membri ai familiei imperiale. Pentru ca acestia sa se compromita printr-un comportament sexual indecent.

Un alt caz este cel al Marchizului de Sade, celebru pentru scrierile sale erotice. Acestuia i s-a intentat un proces sub acuzatia ca ar fi incercat sa otraveasca niste femei. Carora marchizul le oferise dulciuri in care adaugase un afrodisiac femei, pentru a le stimula sexual. Deoarece a pus prea mult, aceste femei nu au avut un apetit sexual marit ci s-au imbolnavit.

La noi, denumirea de cantarina este asociata cu un afrodisiac femei. Exista chiar mituri despre un afrodisiac natural obtinut din clestii unei insecte numite popular radasca.

In realitate, acest afrodisiac natural este pulberea uscata obtinuta din gandacul de frasin (Lytta versicatoria), raspandit in sudul Europei si Asia. Aceasta insecta este numita si Spanish Fly (gandacul sau musca spaniola), de unde vine si denumirea acestui celebru afrodisiac. Cantarina este o substanta produsa de gandacul mascul cand este amenintat. Si in timpul copulatiei, cand are un efect stimulator asupra femelei. Desi are proprietati excitante, in caz de supradozare acest afrodisiac natural poate fi toxic. Ca si substanta excitanta, acest afrodisiac se foloseste doar in medicina veterinara.

Pentru oameni, producatorii din domeniu au realizat variante imbunatatite ale acestui afrodisiac natural. Spanish Fly, Cantarida si capsule excitante. Cu formula concentrata si actiune rapida. Ce contin extracte din plante cu efect afrodisiac puternic.

Ce efect afrodisiac au aceste produse?

Produsele moderne cu efect afrodisiac sunt sigure si eficiente. Dupa destinatie, un afrodiziac poate fi: unisex, adica si pentru barbati sau afrodisiac femei. Fie ca vorbim de picaturi, capsule, spray sau creme. Formula concentrata contine ingrediente puternice. Cu efect afrodisiac rapid. Ce excita simturile, amplifica erotismul si cresc placerea sexuala a ambilor parteneri.

Cum actioneaza un afrodisiac femei?
Atat barbatii, cat si femeile, sunt tot mai interesati sa aiba o viata sexuala activa. Un afrodisiac natural are efecte benefice asupra dorintei si placerii sexuale. O cantitate mica de afrodisiac poate transforma o femeie (sau un barbat) intr-un adevarat vulcan de dorinta si pasiune!

Cum aleg un afrodiziac excelent?
Combinatia optima de ingrediente naturale. Cu efecte de stimulare sexuala puternica. Produce o stare de excitare si placere maxima. Imediat dupa ce un produs cu efect afrodisiac este utilizat.
Un afrodiziac se foloseste simplu si comod, respectand instructiunile. Este de preferat ca un afrodisiac sa fie administrat doar cu consimtamantul expres al persoanei in cauza.
Poti alege usor tipul de afrodisiac natural pe care il consideri cel mai potrivit. Deoarece in oferta noastra vei gasi doar produse de calitate. Picaturi, spray afrodisiac, capsule excitante si creme. Cu efect afrodisiac puternic si actiune rapida.