Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate descrie informatiile pe care le colectam, cum sunt acestea folosite si care sunt practicile afrodisiac.com.ro in ceea ce priveste securitatea informatiilor.
Pentru utilizarea acestui site este necesar să cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Colectarea informatiilor
La efectuarea unei comenzi pentru obtinerea unor produse oferite de afrodisiac.com.ro, va cerem urmatoarele informatii cu caracter personal:
• numele si prenumele
• adresa completa
• numere de telefon
• adresa de e-mail

Confidentialitatea si securitatea datelor personale
Afrodisiac.com.ro certifica faptul ca respectam drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare.
Toate datele si informatiile furnizate de clienti si colectate de afrodisiac.com.ro, atat la momentul inregistrarii pe site, cat si ulterior, sunt absolut confidentiale. Aceste date sunt necesare si vor fi folosite exclusiv in scopul furnizarii produselor noastre (confirmarea comenzilor, notificari, expedierea produselor).

Nu vom dezvalui nici una din informatiile dumneavoastra personale de identificare altor persoane sau companii, exceptand urmatoarele cazuri:
• in baza unei solicitari oficiale din partea autoritatilor;
• daca o persoana sau companie achizitioneaza compania noastra;
• unor terte parti ce efectueaza servicii in numele nostru (precum procesatorii de plati electronice), dar care fac subiectul unui contract de protejare a informatiilor confidentiale.
Confidentialitatea se extinde si asupra fisierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informatii incarcate sau create pe site-ul afrodisiac.com.ro.
In cazul platii cu card Visa sau Mastercard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemul de procesare aprobat de Visa sau Mastercard si nicio informatie despre card nu ajunge la noi. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizatori, de a modifica continutul site-urilor fara a avea acest drept sau de a afecta performatele serverelor va fi considerata ca o tentativa de frauda si va pune in miscare cercetarea penala impotriva celor responsabili.

Produsele noastre nu sunt disponibile minorilor (persoane ce nu au implinit varsta de 18 ani).